Sunday, March 18, 2018

Happy Birthday In Advance - Nace

happy birthday to you.. happy birthday to you.. happy birthday to Nace.. happy birthday to youuu hahahahahaha happy 26th birthday babe, selama berkawan aku tak penah buat bende bende macam ni tau, tapi alhamdulillah start pertengahan tahun ade rezeki lebih boleh buat bende bende macam ni kat family dengan sahabat, alhamdulillah.. ingat kau penting untuk aku, terlalu sayang. rahsia luar dalam spender aku pun dia akan tahu kahkahkahkahkah bila ade bende yang tak suka cakap depan je, kadang jujur sangat pun tak boleh hahahaha tapi tak penah terasa ke sakit hati ke menyampah ke. bagus ade kawan mulut sama pergi hahaha bertahun tahun berkawan dari zaman aku sekolah dia kolej sampai lah dia dah kahwin ni dan tetap paling aku sayang sampai bile bile hahaha so bagi aku tak salah kalau aku buat macam ni untuk sahabat aku sorang ni :) kawan sampai kita ada anak pastu anak kita bercinta, pastu anak kita kahwin pastu kita jadi besan pastu kita teruskan berkawan lagi sampai bile bile, itu je point dia kahkahkahkahkah you are the first one i tell anything and everything to, so i should also be the first one to wish you. happy birthday in advance nace..